Vintagerockia soittava Marylane julkaisi uuden ”Magic Coaster” -singlen

MAINOS:



Tiedote 23.8.2024

Ruotsalainen Marylane on synkän mystistä sekä groovaavaa rockia loihtiva uusi yhtye, jonka debyytti-EP Winners Write History julkaistaan syyskuun 13. päivä. Vintagesoundien lippua korkealla kantava yhtye tarjoili tänään EP:nsä kolmantena maistiaisena Magic Coaster -singlen. EP:ltä on aikaisemmin julkaistu sinkut Escape sekä Time Tunnel, joka sai seurakseen myös musiikkivideon.

”Magic Coaster -kappaleen sanoma on hyvin yksinkertainen – se kehottaa kuulijaa jättämään taakseen asiat, jotka eivät enää palvele tavoitteitasi taikka elämääsi. Muista siis jatkaa elämääsi, ja ratsasta tämän kappaleen voimin elämäsi hidasteiden yli”, yhtyeen laulaja Mary kommentoi.

Katso Magic Coaster -singlen musiikkivideo täältä.

Syyskuun 13. päivä julkaista Winners Write History -EP sisältää seitsemän kappaletta, jotka on äänitetty ja miksattu Andy La Roquen Sonic Train Studiolla. Viimeisen silauksen kappaleille on tehnyt masteroija Thomas ”Plec” Johansson.

Kappalelistaus:
1. Magic Coaster
2. Merry Maker
3. Escape
4. Time Tunnel
5. Lovedrop
6. Winners Write History
7. Unique

Ennakkotilaa tai tallenna tuleva EP ennakkoon täältä.

Marylanen trio Mary Marylane, Jonas Toxen-Worm ja Magnus Mild on todellinen yhteispohjoismainen mikstuura; suomalainen laulaja Mary on syntynyt Torniossa, rumpali Jonas on kotoisin Tanskasta ja kitaristi Magnus Ruotsista. Göteborgissa tukikohtaansa pitävän yhtyeen jäsenillä on pitkät historiat raskaan musiikin parissa. Viime vuonna perustettu Marylane on kaikille tuore maailma, jossa uudenlaisia visioita toteutetaan hyvin vapaasti, ja luovuus pääsee kukoistamaan. Inspiraation hedelmät kypsyvätkin nopeasti, sillä yhtye on jo alkanut työstämään seuraavaa julkaisuaan.

WEBSITE | YOUTUBE | INSTAGRAM | FACEBOOK | TIKTOK

Lähde: Ginger Vine Management & PR