Simulacrum vaihtaa miehistöä neljännelle levylle ja toivottaa uuden rumpalin tervetulleeksi

kuvakaappaus
MAINOS:



Tiedote 12.8.2024

Simulacrum vaihtaa miehistöä neljännelle levylle ja toivottaa uuden rumpalin tervetulleeksi.

Simulacrumin edellinen albumi Genesis sai maailmanlaajuisesti ylistystä, mutta julkaisu tapahtui haastavaan aikaan. COVID-pandemia oli juuri alkanut, ja keikkapaikat sulkivat ovensa.

”Tämän seurauksena bändin kemia ja moraali laskivat, ja meidän oli mietittävä uudelleen, miten edetä. Vuoden tai kahden hiljaiselon jälkeen bändin tiet erosivat rumpali Tatu Turusesta, kitaristi Antti Karhumaasta sekä laulajista Niklas Broman ja Erik Kraemer. Nämä huikeat muusikot ovat edelleen parhaimpia ystäviämme, ja päätös oli vaikea. Tatu päätti pitää tauon rumpujen soitosta, Antti on kiireinen lukuisten bändiensä sekä opetustyönsä parissa, Erikillä on huimasti musikaalitöitä ja Niklaksella on perheensä sekä aikaavievä lääkärintyö. Kaikki ymmärsivät, että osa meistä oli motivoituneempia viemään bändiä eteenpäin ja tuottamaan korkealaatuista vintagehenkistä progressiivista metallia aikana, jolloin tällaista musiikkia harvoin julkaistaan. Simulacrum on erittäin kiitollinen entisille jäsenillemme, jotka ovat tehneet bändistä sen, mikä se tänä päivänä on ja saattaa olla, että kuulette näitä kavereita vielä jollakin tulevalla levytyksellä!”

”Mutta sitten itse uutisiin… toivotamme tervetulleeksi bändiin rumpali Matias Rokion. Matias teki meihin heti alusta lähtien vaikutuksen persoonallaan, asenteellaan sekä huikeilla taidoillaan, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen tulevalle levylle. Tässä hiukan mitä hänellä oli sanottavana pestistä!”

”Olen aina ollut intohimoinen metallimusiikin suhteen, kiitos isäni. Otin ensimmäisen rumpukouluopetukseni yhdeksänvuotiaana, ja siitä alkoi elinikäinen rakkaussuhde rumpujen soittoon. Yli 15 vuoden ajan rummut ovat olleet keskeinen osa elämääni, ja minua ovat inspiroineet legendat kuten Iron Maiden, Metallica ja Pantera. Keskityn ylläpitämään groovea ja samalla tuomaan mukaan oman uniikin tatsini. Olen soittanut bändeissä kuten Sargassus, Frozen Land ja Erase This Earth. Simulacrumiin liittyminen, heidän teknisen ja modernin metallityylinsä inspiroimana, on ollut palkitseva haaste, joka huipentuu tulevan neljännen albumin jännittävien rumpuosuuksien parissa!”

”Uusi laulaja ja kitaristi julkistetaan syyskuun aikana ja melko tunnetuista kavereista on kyse. Hitaasti kypsyvät uudet sävellyksemme kuulostavat myös pirun hyviltä, joten pysykää kuulolla! Tässä hänen tulkintansa kahdesta kappaleesta edelliseltä levyltämme, Mukana soolokarkeloissa vanhat jäsenet ChrismSolomon & Olli Hakala.”

Simulacrum – ’Traumatized’ by new drummer Matias Rokio

Simulacrum- ’Scorched Earth’ by new drummer ’Matias Rokio’

Linkit:

NETTISIVUT

FACEBOOK

INSTAGRAM

SPOTIFY

Lähde: Dark Noise Productions