Glam rock -yhtye Stala & So. teki paluun julkaisukantaan ”Chasing The Dream” -sinkulla

Yhtye jatkaa myös keikkailua alkuvuodesta osana laulajansa Sampsa Astalan 50-vuotisjuhlakiertuetta

Kansikuva: Carolin Büttner
MAINOS:



Tiedote 10.10.2023

Lordista tutun kaksikon Sampsa Astalan sekä Niko Hurmeen luotsaama glam rock -projekti Stala & So. on tehnyt paluun musiikin pariin lähes 8 vuoden tauon jälkeen. Viime vuosikymmenen alkupuolella yhtyeeltä kuultiin kolme täyspitkää studioalbumia It Is So. (2011), Play Another Round (2013) sekä nimikkoalbumi Stala & So. (2015).

Nyt yhtyeeltä on saatu ensimmäinen uusi single Chasing The Dream, joka pohjustaa Sampsa Astalan 50-vuotisjuhlallisuuksia.

”Chasing The Dream on ensimmäinen uusi kappale sitten vuoden 2015. Biisi on bändin yhdessä säveltämä, sanoitukset ovat minun ja Tracy Lippin käsialaa. Kappale äänitettiin kuluneena kesänä SMF-studiollani”, Sampsa Astala kertoo ja jatkaa:

”Stala & So. jäi tauolle alkuvuodesta 2016, jolloin aloitin soolourani melodisen suomirockin parissa. Tämän comebackin sai aikaan yllättävä keikkapyyntö Saksasta, kun meidät haluttiin Indoor Summer festivaaleille Hampuriin. Varsinainen comeback-keikka heitettiin elokuussa On The Rocksissa ja Hampuriin lähdettiin syyskuussa. Miehistömme on pysynyt muuten samana, mutta toiseen kitaraan saimme Los Bastardos Finladesestä tutun Ailu Immosen. Lisää keikkoja on luvassa ensi vuonna, ja ne ovat osa 50-vuotisjuhlakiertuettani.”

FACEBOOK | SPOTIFY | YOUTUBE


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kansikuva: Carolin Büttner