Abysmal Ritesin musiikkivideo valittu mukaan Berliinin musiikkivideofestivaaleille

Kuva: Abysmal Rites
MAINOS:



Tiedote 22.3.2023

Kotimainen metalliyhtye Abysmal Rites julkaisi viime vuonna K18-leimalla olevan musiikkivideon kappaleesta ”Polluted”. Nyt brutaali tuotos on valittu ehdolle Berliinin Musiikkivideofestivaaleille ”Most Bizarre” -kategoriaan, jossa se kisaa kärkipaikasta mm. Behemothin kanssa.

”On hauska huomata kuinka näinkin raaka ja ug-henkinen kavereiden kesken tehty DIY videopläjäys voi herättää mielenkiintoa jossain Berliinin suunnilla näin kivasti.
Ja kun sekä musiikki että kuvasto on kaikilta osin jotain ihan muuta kuin valtavirtaa. 

Ollaan nyt työstetty myös ensimmäistä kokopitkää levyä, joka tullaan julkaisemaan kevään tai syksyn aikana ja siihen myös ensimmäinen musiikkivideo kuvattu ja se tullaan julkaisemaan lähiaikoina.”

 

Abysmal Rites tarjoilee raskaan brutaalia ja alkukantaista sludge/hc-louhintaa, joka tapahtuu pelkästään basson, rumpujen ja laulun voimin. Bändi on perustettu 2022 vuoden alussa ja tukikohtana toimii Tampere/Ylöjärvi -alue.

Polttoaineena yhtyeen musiikissa on esim. ihmiset ja niiden kykeneväisyys tavalla
tai toisella tuhota kaikki ympäriltämme itsekeskeisten päämäärien tavoittamiseksi. Tunnelman ja visuaalisuuden puolesta vanhemmat ja vinksahtaneet kauhuelokuvat tuovat oman lisänsä keitokseen, ja siihen puoleen bändi haluaa panostaa myös livenä.

Kokoonpano:
rummut – J
basso – M
laulu – R

https://www.facebook.com/abysmalritesband
https://abysmalritesband.bandcamp.com/


Kuva ja lähde: Abysmal Rites

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.