KabukiDrop julkaisi musiikkivideon kappaleesta ”Erämaan Kutsu”

Kuva: Johanna Karppinen
MAINOS:



Tiedote 13.12.2022

KabukiDrop julkaisi uuden singlen komean musiikkivideon kera. Pitkän linjan Turkulainen Thrashpunk pumppu on noussut tunnetuksi villien keikkojensa ansiosta ja bändi on vienyt musiikillista ilmaisuaan koko ajan metallisempaan suuntaan.

Tuorein single “Erämaan Kutsu” vie kuulijansa villille matkalle erämaiden sydämiin susien ja karhujen miehittämille aroille Jack Londonin hengessä.  Kappaleelle on tehty myös komea video, jonka on ohjannut Rock-kuvaaja Jan Trygg.

“Tämä biisi on kunnian osoitus maailman kovimmalle seikkalukirjailija Jack Londonille. Musiikillisesti mennään mun mielestä raskaamman puoleisessa kasarimetallissa. Ollaan nyt nyt kieltämättä ajauduttu melko kauas niistä alkuperäisistä meidän 77-punkki vuosista, kun tässäkin biisissä mittaa ja kitarasooloja enemmän kun meidän ekalla eepeellä. Aloitettiin KabukiDrop nuorina ja ollaan kehitytty soittajina niin paljon tän bändin elinaikana, että väkisinkin sävellykset alkaa olemaan kunnianhimoisempia. ” Bändin laulaja Jussi kertoo.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3hsRbMtTGoqyUs77rWjaEn?si=6GZI56P8SPygK0g6arJjFQ


Lähde: KabukiDrop
Kuva: Johanna Karppinen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.