Bloodred Hourglass kiertää keväällä Suomea.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

BLOODRED HOURGLASS KIERTÄÄ KEVÄÄLLÄ SUOMEA!

Mikkelin metalliylpeys Bloodred Hourglass suuntaa keväällä tien päälle ja soittaa kuusi keikkaa ympäri Suomea.

Loppuvuoden 2016 Bloodred Hourglass vietti ahkeraan studiossa äänittäen kolmatta albumiaan, joka kulkee nimellä ”Heal”. Maalis-huhtikuussa vuorossa ovat kotimaan keikkalavat, kun yhtye lähtee pitkästä aikaa keikoille esiintyen Helsingissä, Jyväskylässä, Joensuussa, Tampereella, Oulussa ja Seinäjoella.

Yhtye kommentoi kevään keikkoja seuraavasti:

Tuoreen ”Heal”-albumin äänitykset on hoideltu päiväjärjestyksestä ja on aika ottaa jälleen lavoja haltuun. Helsinki on meille keikkahommissa toinen koti, joten kevään keikat avataan parhailta paikoilta On the Rocksista. Yleisön pyynnöstä pitkästä aikaa kalenterissa mukana myös Jyväskylä & Katse. Luvassa vanhat tutut slovarit ja muutamat tulevan albumin kirpeät jazzit. Tervemenoa!”

Jos haluat tietää miltä suomalainen melodinen death metal vuonna 2017 parhaimmillaan kuulostaa, saavu todistamaan yhtyettä jollekin seuraavista keikoista:

pe 17.3.2017 – Helsinki, On the Rocks
la 18.3.2017 – Jyväskylä, Katse
la 25.3.2017 – Joensuu, Marks Rock Club
pe 7.4.2017 – Tampere, Dog’s Home
pe 28.4.2017 – Oulu, Hevimesta
la 29.4.2017 – Seinäjoki, Bar15

www.brhg.net
www.facebook.com/bloodredhourglass

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän