King Company palaa tositoimiin uudella laulajalla, levyllä ja musiikkivideolla

Kuva: Jani Kormu, Kormugraphy

Tiedote 8.5.2018

“One Day Of Your Life” -single ja -video nyt ulkona!

Vuonna 2014 perustettu King Company julkaisee toisen studioalbuminsa ”Queen Of Hearts” elokuun 10. päivänä Frontiers-merkin kautta ja tänään tulevasta saadaan ensimmäisiä maistiaisia. Suoratoistopalveluistakin löytyvä ”One Day Of Your Life” on samalla ensimmäinen King Company -biisi, jolla esitellään yhtyeen uusi laulaja Leonard F. Guillan. Argentiinasta aikoinaan Italiaan jalkapalloilijaksi (!) saapunut Guillan löytyi bändin vokalistiksi viime syksynä, jolloin yhtyeen alkuperäinen solisti Pasi Rantanen joutui jättämään yhtyeen Espanjan-kiertueen väliin ääniongelmien vuoksi. Lopulta Leonard päätyi kaikkien yhteisymmärryksesä myös bändin pysyväksi laulajaksi.

Leonardo hehkuttaa:

Eräänä yönä viime elokuussa puhelimeni alkoi piipata, ja yllätyksekseni Mirka Rantanen oli nähnyt esiintymiseni YouTubessa ja pyysi minua Pasin paikkaajaksi Espanjan-kiertueelle. Kun kundit pyysivät minua pysyväksi laulajaksi, en ensin uskonut kuulemaani. Se oli kuin unelmaa, päästä soittaman fantastisten muusikkojen kanssa hyvää hard rockia! En voisi toivoa enempää.

Rantasen äänen jälki kuuluu silti myös levyllä: Pasi on tuottanut Leonardon laulut tulevalle albumille, ja tänään julkaistu ”One Day Of Your Life” -single ja -video ovat kirjaimellisesti uuden levyn ensimmäisiä tuotoksia:

”Biisin riffi oli ensimmäinen riffi mitä uudelle levylle kirjoitin”, Antti Wirman kertoo.

King Companyn debyyttialbumi ”One For The Road” rankattiin Japanin BURRN!-lehdessä seitsemänneksi tulokaslistalla, ja tarkoitus on jatkaa laadukkaan hard rockin hyväksi todetulla tiellä, myös sanoituksissa.

”Ekan sinkun sanoituksen ideahan on ihan klassisesti se että vaikka kuinka menisi huonosti ja musta aurinko paistaa, niin yritetään kumminkin löytää se ilo siitä mitä meillä on ja nautitaan elämästä tässä ja nyt!”, Mirka Rantanen rohkaisee.

Tsekkaa “One Day Of Your Life” -reissuvideo Espanjan-turneen tiimoilta nyt alta:

King Company on:
Leonard F. Guillan – laulu
Antti ”Eversti” Wirman – kitara
Jari Pailamo – koskettimet
Time Schleifer – basso
Mirka ”Leka” Rantanen – rummut

www.facebook.com/kingcompanyofficial
www.kingcompanyband.com

Kuva: Jani Kormu, Kormugraphy
Kansi:Jan Yrlund, Darkgrove Design

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here