Masood julkaisi tuotantoaan vuodelta 1999 – ”Polvistu menneisyyden kauhun edessä, Masood saastuttaa sinut, kurja, matoinen orjasielu!”

Kuva: Masood

Tiedote 6.4.2021

Masood on varsinais-suomalaista black metallia vuoden 1999 pimeistä syövereistä. Unohdetuissa, kylmissä arkistoissa säilynyt EP ’Dark Ancient Pain’ näkee nyt päivänvalon. Pahuuden peto on herätetty.

Katso ’Cold Caress of Icy Ancient Death’ video:

Masood on vuonna 1998 Säkylän ja Yläneen metsissä alkunsa saanut, luonnon mystiikasta ja anti-institutionalismista ammentava black metal-projekti. Yhtyeen ainoat nauhoitukset on vuosien unohduksen jälkeen saatettu C-kasetilta moderniin formaattiin. Julkaisun tarkoituksena on paitsi herättää kalmaista unta nukkuva pimeyden peto, myös tarjota oikeaa pohjoisen BM-soundia nykypäivän muovisen ulosteen sijaan. Yhtyeen filosofia halveksuu kaikkea paitsi kipua, tuskaa ja muinaisen luonnon voimaa. Saatana on kirkon keksimä väline ja siis samaa paskaa siinä missä jumalanpalveluskin.

”Masood irtautuu kaikista instituutioista, jopa ihmisistä. He ovat petoja, hulluuden tuolla puolen. Kun toivon liekki on virtsalla sammutettu, koittaa Epävalon Aika!
Saavu Muinaisen Jäätyneen Kuoleman kylmään syleilyyn ja lämmitä veresi poltettujen Pohjolan Seitojen tuhkissa. Polvistu menneisyyden kauhun edessä, Masood saastuttaa sinut, kurja, matoinen orjasielu!”

Sodomicus Khrist, Masood

Masood on:

Sodomicus Khrist – Vocals
Father Desecrator – Gibson SG
Faithmolester Fangus – General MIDI
Angerott Nightbringer – Bass
Saintslaughter – Drums


Masood – Dark Ancient Pain
Säv. san. ja sov.: Masood
Äänitys ja miksaus: Jussi Vuola, 4 Ancient Pain Studio, Säkylä, Finland 1998/1999.
Masterointi: Jussi Vuola, V.R. Studio, Turku, Finland, 2020
Video: Hannu Vainionpää

Lähde: V.R. Label Finland

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here