Oululainen death metal -bändi Pestilent Scars julkaisi toisen singlen ”A Reaching Hand” alkuvuodesta 2025 julkaistavalta debyyttialbumiltaan

Promokuva: Miko Summa
MAINOS:



Tiedote 22.10.2024

Pestilent Scars on viisipäinen melodista death metallia soittava bändi Oulusta. Bändin keskeisiin musiikillisiin teemoihin kuuluu tarttuvat melodiset kappaleet, raaka tunne, napakat keikat ja yleisesti vanhan liiton meininki. Bändin jäsenet ovat kaikki 18-19-vuotiaita.

Bändin debyyttialbumi ”Meadows of Misfortune” tullaan julkaisemaan 17.1.2025 Inverse Recordsin kautta digitaalisena sekä cd-muodossa.

Albumin toinen singlelohkaisu ”A Reaching Hand” puolestaan julkaistiin tänään ja se on kuultavissa täällä: https://push.fm/fl/pestilent-hand 

1. A Reaching Hand
Kansi: Topi Ilmola

Pestilent Scars on nähnyt päivänvalon talvella 2022/2023. Bändi on melkein koko olemassaolonsa ajan koostunut samoista henkilöistä ja niin ollen vakiinnuttanut kokoonpanonsa. Pestilent Scars julkaisi ensimmäisen singlensä ”Deceitful Phoenix” kesällä 2023, joka osoittautui menestykseksi. Tätä seurasi samana vuonna single ”All On My Own”. Bändi on vuosien 2023 ja 2024 aikana soittanut muutamia livejä, jotka ovat olleet energisiä ja kattavia.

Viimeisimpänä bändi on esittänyt tulevaa albumiaan ”Meadows Of Misfortune” livenä. Albumi julkaistaan alkuvuodesta 2025. Aiemmin levyltä on julkaistu single ”In Search Of Reason”.

”Meadows of Misfortune” CD ennakkotilattavissa  TÄÄLTÄ

Pestilent Scars – Meadows of Misfortune (Albumi 2025)
­
Biisilista:
01. Into The Meadows
02. Internal Torment
03. Golden Maiden
04. Deceitful Phoenix
05. Unreality
06. A Reaching Hand
07. Democide
08. All On My Own
09. In Search Of Reason
10. False Messiah
Albumin kansi: Topi Ilmola

Kokoonpano:
Pasi Matinolli – Laulu
Elias Vierimaa – Kitara
Artturi Kauppi – Rummut
Sampo Jylhä – Basso
Topi Ilmola – Kitara

Linkit: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=61564947165481 
https://www.instagram.com/pestilentscars 
https://www.tiktok.com/@pestilentscars 
https://pestilentscars.bandcamp.com 


Kuva: Miko Summa
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.