Suomessa juuri vieraillut bilemetalliyhtye Solence julkaisi uuden singlen ”Who You Gonna Call?”

MAINOS:



Tiedote 27.9.2024

Positiivista bile-energiaa säteilevä Solence on jälleen uuden singlensä äärellä. Alun perin ruotsalainen, sittemmin Los Angelesiin sijoittunut yhtye julkaisi tänään uuden Who You Gonna Call? -singlen musiikkivideon saattelemana.


Samalla yhtye tekee jotain poikkeuksellista, ja ilmoittaa aukaisevansa uuden kappaleen hengessä huonon fiiliksen hotlinen, johon soittamalla saa kannustusta ja positiivista energiaa pahan päivän keskelle. Numero on jenkkityyliin 1-866-SOLENCE (=1-866-765-3623).

”Tämä kappale on meille hyvin spesiaali. Siinä yhdistyy niin monta ideaa ja elementtiä, joita olemme halunneet tuoda jollekin biisille mukaaan – bändin nimen huutaminen jokaisessa mahdollisessa välissä, neljännen seinän rikkominen sekä tietysti sireenit! Tätä kappaletta tehdessä meillä oli todella hauskaa, ja se on itseasiassa meidän lempikappaleemme livenä soittaessa. Päätämme keikkamme aina tähän biisiin”, yhtyeen laulaja Markus Videsäter kertoo.

Uuden kappaleen ohella viime aikoina julkaistut singlet Fuck The Bad Vibes sekä A Banger A Day Keeps A Doctor Away alleviivaavat bändin missiota ja visiota – kun tarvitset hyvää meininkiä ja kunnon bileitä, tiedät kenen puoleen kääntyä!

”Haluamme tuoda hauskuuden takaisin rock ’n’ rolliin!”, Videsäter linjaa.

Yhtye on ilahduttanut suomalaisia bilemetallin ystäviä jo monesti tänä vuonna – Solence nähtiin kesällä Tuska festivaaleilla sekä tässä kuussa Helsingissä ja Tampereella hunnirock-yhtye The HUn kanssa.

WEBSITE | INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY

Lähde: Ginger Vine Management & PR