De La Rockan albumi ”Nightmare Reborn” nyt ennakkotilattavissa – uusi musiikkivideo julki

kuvakaappaus
MAINOS:



Tiedote

Tamperelaisen Panu De La Rockan johtama kansainvälinen projekti, De La Rocka, julkaisee debyyttialbuminsa ”Nightmare Reborn” lokakuun 18. päivä. Levy on nyt ennakkotilattavissa suoraan artistin virallisilta nettisivuilta.
”Nighmare Reborn” ilmestyy 12-tuumaisena vinyylinä kahdessa eri värissä, ja CD-versiona, joka sisältää bonuksena yhden extrakappaleen. Albumi tulee saataville myös striimauspalveluihin julkaisupäivänä.
Albumin julkaisua juhlistamaan on ilmestynyt kokonaan uusi musiikkivideo, joka tehtiin yhteistyössä brasilialaisen psychobilly-yhtye Sick Sick Sinnersin kanssa. Video tuo yhteen bändien energian ja intensiivisen visuaalisen tyylin, ja se on katsottavissa YouTubessa ja alla:
De La Rocka keikoilla ja festareilla – katseet jo ensi vuodessa
De La Rocka esiintyi menestyksekkäästi kesän aikana, muun muassa legendaarisella Nummirock-festivaalilla, jossa bändi nähtiin lauantain pääesiintyjäkaartissa. Ensi vuodeksi bändi suuntaa Euroopan kiertueelle, jossa se nähdään ainakin Britanniassa ja Saksassa. Kansainväliseksi livekokoonpanoksi kasvanut De La Rocka on jo nyt herättänyt kiinnostusta laajalti heavy metal -piireissä.
Lisätietoja albumista ja tulevista kiertueista löytyy artistin virallisilta verkkosivuilta: http://www.delarocka.com
Lähde: De La Rocka