Subspace Radio julkaisi uuden singlen ”Electric” keväällä 2025 julkaistavalta 4. albumilta ”Dreams of Shapes and Forms”

Kuva: Subspace Radio
MAINOS:



Tiedote 27.8.2024

Kotimainen progesta metallisempaan ilmaisuun siirtynyt yhtye Subspace Radio julkaisi keväälle 2025 ajoitetun neljännen albuminsa ”Dreams of Shapes and Forms” toisen singlen ”Electric” digitaalisilla alustoilla jälleen tamperelaisen Eclipse Music -levy-yhtiön kautta. Uusi albumi on teemallinen kokonaisuus elämän valo- ja varjopuolista, ja käsittää yhdeksän kappaletta.

Kitaristi Juha Mattila kiteyttää: ”Tämän levyn tekoprosessissa on ollut paljon hienoja asioita. Ensinnäkin – kolmas albumi ”AIKA” (Eclipse Music, 2022) todisti että pystymme äänittämään ja tuottamaan musiikkimme hyvin itsenäisesti mutta kuitenkin laadukkaasti. Toinen upea asia oli bändin riveihin pysyvästi kiinnitetyn laulajan Mikko Heino löytyminen. Kolmas tärkeä seikka on itse teema ja visio – se on vahvempi ja yhtenäisempi kuin koskaan, ja soi syystäkin edellisiä paljon raskaammin mutta monipuolisemmin,  ja olemmekin tämän levyn sävellystyössä laajentaneet musiikillista aluettamme ja produktion kokoa myös paljon teeman puitteissa.”

Vaikka albumijulkaisu ajoitetaan myöhemmin keväälle 2025, yhtyeen julkaisusuunnitelma kattaa jopa viiden singlen julkaisut 2024 aikana.

Ensimmäinen julkaistu single oli albumin avausraita ”Waves” kesäkuun puolivälissä. Yhtye teki tuoreella kokoonpanolla keikkoja jo alkuvuodesta, mutta satsaa selkeästi enemmän vuoteeen 2025 ja levyn julkaisun tukemiseen.

Kuuntele alta vasta julkaistun uusin single lyriikkavideon kanssa alla olevasta linkistä.

Subspace Radio: Electric (2024) (youtube.com)

Lähde: Subspace Radio