KabukiDrop julkaisi uuden singlen “Thrash Punk Anthem”

Kuva: Johanna Karppinen
MAINOS:



Tiedote 28.1.2022

Turkulainen thrashpunk ryhmä KabukiDrop on ladannut uudelle singlelleen kovat piippuun. Bändi on työstänyt metallisempaa materiaalia jo jonkin aikaa ja tulee nyt ulos kaapista oman tyylilajinsa mukaan nimetyn “Thrash Punk Anthem” -singlen muodossa.
“Nyt ollaan luotu itsemme uudestaan ja löydetty se tyyli, mikä meille on ominaisin. Hevi-bändiksi meitä on haukuttu jo kauan aikaa sitten, joten olkoon sitten niin.
Ollaan kuitenkin kaikki enemmän tai vähemmän saatu kipinä musadiggailuun metallimusasta ja väkisinkin ne natiaisina puhki kuunnellut Metallicat, Slayerit ja Megadethit tihkuu nyt läpi,” laulaja/kitaristi Jussi kuvailee.
“Itsensä uudelleen luomisesta kertoo myös biisin sanoitusmaailma, jossa päähän potkitusta ja syrjitystä reppanasta koulitaan kärsimyksen kautta taivaankansia takova Heavy Metal-jumala. Toivottavasti päästään nyt sitten lämppäämään tän biisin kautta Judas Priestiä, kun ne joskus pääsee keikkailemaan,”  Jussi jatkaa.
Kuuntele kappale:

Lähde: KabukiDrop
Kuva: Johanna Karppinen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.