KUNNON VITUN UV-BILEET VOL.3 valtaa Bar Loosen jo kolmatta kertaa

KVUV-Bileet tuo uuden vuoden raskaimmat juhlat Bar Looseen
MAINOS:



Tiedote 9.12.2021

On taas uuden vuoden aika, ja toivottavasti paremman sellaisen. Kunnon Vitun UV-bileet takaa vauhdikkaan lähdön vuodelle 2022, kun jo toisen koronavuoden patoutuneet aggressiot saa purkaa nopean metallin tahtiin – ja samalla kun aggressio lähtee, biletunnelma nousee!

KVUV-bileet takaa jo kolmatta kertaa uudenvuoden armottomimman menon ja kipeän niskan.. (Ja tukan…)

Illan esiintyjäkaarti takaa raskaan musiikin faneille herkkua useasta eri metallin alagenrestä:

Juhlat aloittaa nu-metallia asenteella djenttaava ROJU, jonka jälkeen biletunnelman kattoon nostattaa metallia, dubsteppiä ja poppia yhdistelevä friikkisirkus Carnival Academy. Alkutanssien jälkeen lava täyttyy energiasta melodista death metallia ja metalcorea fuusioivan Crucify The Faithin tahtiin ja illan päättää ”musiikillinen turpaanveto”, eli riffivetoista raskasta mättöä luukuttava I Revolt!

 

Pe 31.12.2021 / Bar Loose, Helsinki

Kunnon Vitun UV-Bileet

I Revolt, Crucify The Faith, Carnival Academy & Roju

Osallistu Facebook tapahtumaan tästä:

https://www.facebook.com/events/629057351568373/

Liput 9/11€

Ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin pian.

 

Aikataulu:

20.00 OVET

20.30 Roju

21.20 Carnival Academy

22.10 Crucify The Faith

23.00 I Revolt

 

I Revolt

Yksi suomen nuorista ja lupaavimmista nousukkaista metallin parissa on riffimetallia ja raskaita lauluja yhdistävä I Revolt, jonka keikkojen onkin kuvailtu olevan kuin musiikillinen turpaanveto.

Yhtye on nuoressa iässään jo esiintynyt muun muassa TUSKA festivaalilla ja yhdessä yhtyeiden kuten Omnium Gatherum, Rytmihäiriö, Unearth, Medeia, Nicole ja Brymir kanssa. Koronan jyllätessä oli bändi myös osana Knotfestin järjestämää Pulse Of The Maggots -virtuaalifestivaalia ainoana Suomalaisena yhtyeenä, ansaiten hyvin osuvaa näkyvyyttä, ja hyviä arvosteluja, ympäri pallon.

https://www.facebook.com/IRevoltband

https://open.spotify.com/artist/4ECaCmgdySKHG91YynM7Nd?si=cLHYBAZZSTiPeUuMgd1KoA

 

Crucify The Faith

Modernin metallin tulokas Crucify The Faith yhdistää metalcoren ja melodisen death metallin piirteitä eri alagenreihin, kuten djenttiin. Yhtyeen julkaisut ovat nousseet tehokkaasti Spotifyn soittolistoille ja jopa viraalilistalle saakka, poikien keikkoja muun muassa Nicolen kanssa. Takuuvarman energiapommin lisäksi, on keikalla luvassa myös tulevan debyyttilevyn julkaisemattomia kappaleita.

https://www.facebook.com/CrucifyTheFaith

https://open.spotify.com/artist/0BLZBLtV2zt8AOwTR9TZw8?si=iLYnj0xrRi2DEfA0cY1SbQ

 

Carnival Academy

Vuonna 2021 perustettu Carnival Academy on kasattu kokeneista muusikoista: Assemble the chariotsin, Wake up frankien sekä Resonancen jäsenistä, joilta keikkakokemusta löytyy Tuskasta ja Nummirokista saakka ympäri suomea useiden vuosien ajalta. Nyt tämä kokemus on saatu pakattua hävyttömän hienoon konseptiin ja se näkyy sekä kuuluu.

Carnival Academyn musiikki on Carnivalcoreksi lanseerattua metallia, jossa koneet on suuressa roolissa. Puhtaat tarttuvat poppikertosäkeet ja vihaiset huudot kruunataan dubstep piirteisillä väliosilla sekä tarttuvilla ykkösbasareilla joita on helppo kuunnella. Pölyt pyyhitään ylähyllyltä ”sirkusteemalla” ja ei niin vakaviin lyriikoihin mukautumalla. Värikkääseen ja menevään live toimintaan tartutaan ammattimaisella otteella (Eskimo callboy, One morning left, Turmion kätilöt toimineet esikuvina). Bändinä haluamme tuoda esiin myös visuaalisesti kiinnostavaa puolta musiikin lisäksi.

https://www.facebook.com/Carnival-Academy-106647694906514

https://open.spotify.com/artist/43tv9EpPt2OtKToc58J3Xy?si=q5NdIPpZRRiKuxPOEAaf6A

 

ROJU
Roju on vuonna 2020 perustettu metallibändi, joka yhdistelee soundissaan numetallia, djenttiä, progea ja modernia metallia. Yhtyeen ensimmäinen single-julkaisu ”Calamity” nousi nopeasti ihmisten tietoisuuteen Youtubessa, jossa sen lyriikkavideota on katsottu yli 20 000 kertaa.

https://www.facebook.com/rojubandofficial
https://open.spotify.com/artist/2cfQgCM5u6Iu88qqbUAyN7?si=CP5yA2JgTYWoOQvF6ppnmQ


Lähde: Loose Mind Productions

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.