Cryptic Hatred julkasi uuden singlen tulevalta esikoislevyltään

Kuva: Heidi Strengell
MAINOS:



Tiedote 3.12.2021

Nuorten miesten kaksi vuotta sitten perustama death metal -yhtye Cryptic Hatred on valmis julkaisemaan esikoisalbuminsa ”Nocturnal Sickness” niin ikään kotimaisen The Other Recordsin kautta helmikuun 18. päivä tulevaa vuotta. Levyn uusi single ”Full of Hate” on kuunneltavissa.

Spotify: https://open.spotify.com/track/2r8v7F9Dfb9fwae0j5y5Qg

”Nyt julkaistu toinen single Full of Hate antaa enemmän osviittaa siitä miltä tuleva debyyttimme kuulostaa. Hitaalla keskitempoisella pommituksella alkava biisi käy välillä blastaamassakin harmonioiden ja liidien luodessa samalla tunnelmaa. Nimensä mukaisesti sanoituksista löytyy pimeyttä ja puhdasta vihaa, jotka lopulta johtavat mihinkäs muualle kuin kuolemaan”, bändin laulaja-kitaristi Eemil Lajoma tiivistää kappaleen sisällön.

Vaikka bändin musiikin juuret ovat syvällä 90-luvun kalmaisessa maaperässä, muokkaa ja venyttää nelikko genrerajoja itsensä näköiseksi ilmaisuksi niin nuoruuden vimmalla kuin intensiivisen keikkailun mukanaan tuomalla intensiteetilläkin. ”Nocturnal Sickness”:lla kuuluukin suomalaisen death metalin niin menneisyys kuin nykyisyyskin yhtyeen itsensä edustaessa tulevaisuutta.

1. Into the Depths (3:12)
2. Stench of the Dead (4:14)
3. Nocturnal Sickness (3:38)
4. Vile Execution (3:39)
5. Full of Hate (3:34)
6. As I Enter Darkness (4:00)
7. Deathtroops (3:56)
8. Strangled to Silence (4:02)
9. Saw Torture (4:00)
10. Eternal Horror (5:12)

Kokoonpano:
Eemil Lajoma – laulu & kitara
Jami Lamio – kitara
Miska Hagelberg – basso
Tatu Saves – rummut


Kuva: Heidi Strengell
Lähde: Metal Asylum Promotions

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.