Hollywood Vampires esiintyy Kaisaniemen Puistossa kesäkuussa 2018

Hollywood Vampires saapuu Suomeen kesäkuussa 2018.

Vuonna 2015 perustetussa kokoonpanossa ovat mukana näyttelijälegenda Johnny Deppin lisäksi glam rockin mestari Alice Cooper sekä Aerosmith-yhtyeestä maailmanmaineeseen noussut kitaristi Joe Perry.

Hollywood Vampires konsertoi Kaisaniemen puistossa Helsingissä sunnuntaina 10. kesäkuuta.

Yhtyessä lämmittelevät kotimainen thrash-metalliyhtye Lost Society sekä Olli Hermanin, Alexi Laihon, Archie Cruzin ja Jussi69:n muodostama The Local Band.

Suomeen nyt ensimmäistä kertaa saapuva Johnny Depp on ollut kolmesti Oscar-ehdokkaana ja on tullut tunnetuksi lukuisista mestarillisista rooleistaan elokuvissa, joihin lukeutuvat muun muassa Saksikäsi Edward, Gilbert Grape ja Pirates of the Caribbean -leffat.

Alice Cooper taas on suomalaisen konserttiyleisön kestosuosikki. Hän on julkaissut lähes 30 albumia ja saanut nimityksen Rock and Roll Hall of Fameen.

Joe Perry on yksi Aerosmith-yhtyeen perustajajäsenistä. Hän on sittemmin päässyt muun yhtyeen mukana Rock and Roll Hall of Fameen sekä lauluntekijä-ansioistaan Songwriters Hall of Fameen.

Liput keikalle maksavat alkaen 79,50 euroa, ja niiden ennakkomyynti on alkanut Menolipussa. Myynti Ticketmasterissa alkaa keskiviikkona 22. marraskuuta.

Lähde: Menolippu.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here