Gene Simmons julkaissut ”Hand Of Fate” kappaleen tulevalta ”The Vault”- boksilta

Gene Simmons on julkaissut Ultimateclassicrockin kautta ensimmäisen kokonaisen näytteen ”Hand Of Fate” tulevalta 10CD:n ”The Vault”– boksilta. Kiss-legenda on samalla julkistanut kahden ensimmäisen CD:n kappalelistan. Boksi sisältää 150 Simmonsin tekemää aiemmin julkaisematonta biisiä vuosilta 1966-2016 ja mukana on mm. Genen Van Halenin veljesten kanssa taltioimia vuoden 1977 demonauhoituksia.

Nyt julkaisun saanut ”Hand Of Fate” on peräisin Kissin ”Sonic Boom” –levyn sessioista vuodelta 2009 ja demolla soittavat myös nykyiset bändin jäsenet kitaristi Tommy Thayer sekä rumpali Eric Singer.

Kappale kuunneltavissa linkistä.

Simmons kertoo biisistä seuraavaa:

The song was done as a trio. Tommy Thayer, Eric Singer and myself. I had a track in mind, and we recorded it live, just the riff, and you’ll hear me talking over it. Then I took it, and in my home studio, stuck on all the harmony parts, arranged it and put additional stuff on it. When other musicians aren’t around, I wind up doing everything, whether it’s keyboards or drums, if I can. That’s all me in a home studio. I mean, if you know how those harmonies are stacked, then you can get that kind of blend. And that’s not a high fidelity quality recording, but you get the sense that if it was on a 72 track Neve board it would sound like Queen.

We were going to put it on [2009’s] Sonic Boom, but Paul [Stanley] came in with his own track called ‘Modern Day Delilah,’ and it wasn’t too far off stylistically from it. We just decided to do that one instead. But ’Hand of Fate’ is a legitimately solid song, and I didn’t want it to just sit on a shelf.

Aiemmin Simmons on ilmoittanut kiertävänsä maailmaa toimittaen tarvittaessa boksin aina faniensa kotiovelle saakka. ”The Vault” on myynnissä ainoastaan erillisen verkkosivun kautta ja jakelu käynnistyy tammikuussa 2018.

”The Vault” kahden ensimmäisen CD:n kappalelista:

1. Are You Ready
2. I Turn To Stone
3. Juliet
4. Hey You
5. I Confess
6. Legends Never Die
7. Something Wicked This Way Comes
8. Hand Of Fate
9. Hunger
10. In My Head
11. Carnival Of Souls #1
12. Are You A Boy Or Are You A Girl
13. Say You Don’t Want It
14. Mongoloid Man (with Joe Perry)
15. I Wait
1. Weapons
2. Weapons (Power To Raise The Dead)
3. Hate
4. Carnival Of Souls #2
5. Master Of Flash
6. Heavy Rain
7. Within
8. In Your Face
9. In Your Face with Ace
10.Rain #2
11.Carnival Intro
12.I Wanna Live
13.If It’s Too Hot, You’re Too Cold
14.Rain Keeps Fallin’
15.Bells Of Freedom

Lähde: Ultimateclassicrock


Please enter your comment!
Please enter your name here