Norjalainen death metal –yhtye Blood Red Throne julkaisi musiikkivideon ”Skyggemannen”–kappaleesta

Kuva: @r.e.p._music_photo

Norjalainen death metal –yhtye Blood Red Throne julkaisee yhdeksännen studiolevynsä “Fit To Kill” 13.9.2019 Mighty Musicin kautta. Levyn ensimmäinen musiikkivideo kappaleesta ”Skyggemannen” katsottavissa alta. Kannesta vastasi Giannis Nakos. Ennakkotilausta voi jättää linkistä.

Uudesta kappaleesta kerrotaan seuraavaa:

”Skyggemannen” or, The Man in the Shadow, is a song about the conflict between a man’s personal duality and struggle in whom to be, why to be, and how to overcome a battle which is only seen in your own mirror.

It’s written in Norwegian, like ”Dødens Makt” from our self-titled album, cause I want a clear stamp of where we are from, on the record..

1. Requiem Mass
2. Bloodity
3. Killing Machine Pt. 2
4. WhoreZone
5. Skyggemannen
6. InStructed InSanity
7. Movement of the Parasites
8. Deal It or Die
9. End

Daniel ”Død” Olaisen – guitar
Ivan ”Meathook” Gujic – guitar
Freddy Bolsø – drums
Yngve ”Bolt” Christiansen – vocals
Ole Bent Madsen – bass

Lähde: Mighty Music
Kuva: @r.e.p._music_photo


Please enter your comment!
Please enter your name here