Evil Drive tehnyt uuden levytyssopimuksen: albumi “Ragemaker” julkaistaan maaliskuussa 2018.

MAINOS:

Tiedote 22.12.2017

Kotimainen metalliyhtye Evil Drive on tehnyt uuden sopimuksen saksalaisen Reaper Entertainment -levymerkin kanssa ja julkaisee odotetun kakkosalbuminsa “Ragemaker” maaliskuussa 2018.

Yhtye kommentoi sopimusta:

Pitkien neuvotteluiden jälkeen Evil Drive on ylpeä voidessaan ilmoittaa uudesta sopimuksesta saksalaisen Reaper Entertainment Europen kanssa. Levy-yhtiö tarjosi ehdoiltaan parhaan kokonaisuuden ja meillä oli yhteiset tavoitteet yhteistyön pitkäkestoisuuden sekä bändin tulevaisuuden osalta. Uskomme, että Reaperin avulla Evil Drive nousee kokonaan toiselle tasolle yhtyeenä ja tulevaisuus näyttää erittäin hyvältä. Haluamme kuitenkin samalla kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet meitä kuluneiden viiden vuoden aikana. Odotamme innolla uusien Evil Drive -fanien ja kannattajien tapaamista ympäri maailmaa.

“Ragemaker” julkaistaan 30.3.2018. Tätä ennen helmikuussa ilmestyy musiikkivideo ja single. Evil Drive kertoo Metalliluolalle tulevasta “Ragemaker”-levystä seuraavaa:

Levyllä on mukana 10 biisiä, joista yksi on coveri: Motörheadin “Killed By Death”. “Ragemaker” on aiempaa melodisempi ja samalla myös monipuolisempi niin soitannollisesti kuin sävellysmielessäkin. Mukana myös yleisön toivomusten mukaisesti enemmän puhdasta laulua.

“Ragemakerilla” kuullaan lisäksi vieraita. Maidens of the North -bändistä tuttu Veronique La Vero laulaa kahdessa biisissä ja Vin Valentino (Delta Enigma) on soittanut ja sovittanut levyn synaosuudet. Albumi äänitettiin pääasiassa kitaristi J-P Pusan toimesta Kotkassa. Vokaaliosuudet nauhoitettiin Kouvolassa Deep Noise studiolla Saku Moilasen johdolla. Hän myös miksasi levyn. Julkaisun ympärille rakennetaan parhaillaan kiertuetta ja sen tiimoilta uutisia julkaistaan alkuvuodesta.

Evil Driven debyyttialbumi “The Land Of The Dead” julkaistiin tammikuussa 2016 ja on kerännyt positiivisia arvioita eri puolilla maailmaa.

EVIL DRIVE:
Viktoria Viren – Vocals
Ville Wiren – Guitar
Juha Beck – Drums
Marko Syrjala- Bass
J-P Pusa -Guitar

LINKIT:
www.facebook.com/evildriveofficial
https://twitter.com/EvilDriveBand
https://www.instagram.com/evildriveband/

EDIT: Juttua muokattu 28.12.2017 klo 8.25. Kansikuva poistettu taiteilijan pyynnöstä.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.