Children Of Bodomin uusi albumi ”Hexed” julkaistaan maaliskuussa – kansi ja biisilista julki

Tiedote 28.11.2018

CHILDREN OF BODOM JULKAISEE UUDEN ALBUMIN “HEXED” MAALISKUUSSA

KANSI JA BIISILISTA JULKI

Kotimainen melodisen death metallin pioneeri Children Of Bodom julkaisee kymmenennen albuminsa nimeltä “Hexed” 8.3.2019 Nuclear Blastin kautta.

Yhtyeen nokkamies Alexi Laiho naurahtaa:

Moni on sanonut, että tämä albumi on koukuttavampi mitä edelliset. Kelasin, että ehkä ne biisit ovat tarttuvampia jo ensimmäiseltä kuulemalta. Mutta on siellä aika sekopäistäkin kamaa, melkein progea, tai ainakin hemmetin teknistä. Siellä on tiettyjä melodioita, jotka olisi voinut yhtä hyvin olla jostain jazz-biiseistä, mutta meidän levyllä ne ovat kyllä ihan silkkaa metallia.

Tuleva albumi äänitettiin Danger Johnny Studiolla Mikko Karmilan kanssa (”I Worship Chaos”, ”Halo Of Blood”, ”Hatebreeder”, ”Follow the Reaper” & ”Hate Crew Deathroll”) kosketinosuuksia lukuunottamatta, jotka Janne Wirman kävi äänittämässä Beyond Abilities Studiolla. Karmila on myös tuottanut albumin, ja se miksattiin sekä masteroitiin Finnvox Studioilla.

Albumin kansitaiteen on tällä kertaa tehnyt venäläinen taiteilija Denis Forkas -(www.denisforkas.com).

Yhtyeen basisti Henkka Blacksmith toteaa:

Minulle on jotenkin aina ollu vaikeaa kuvailla meidän uutta musaa. Joka kerta kun tehdään biisejä, niin yllätyn. Allulla on aina jotain jännää uutta, mitä ei olla aiemmin tehty. Mutta silti samalla kaikki tuntuu luonnolliselta. Parikin tyyppiä on sanonu tästä, että viba on vähän kuin ”Follow the Reaperilla”. Kummankin kohdalla olen yllättynyt kommentista. Mutta toisaalta ehkä tosiaan tuossa on jotain siihen viittaavaa. Oli miten oli, me ei olla ikinä oltu näin montaa eri mieltä siitä mitkä kaksi biisiä olisi videobiisejä. Se lienee positiivinen ongelma.

“Hexed” –albumin ennakkomyynti alkaa 7. joulukuuta.

1. The Road
2. Under Grass And Clover
3. Glass Houses
4. Hecate’s Nightmare
5. Kick In The Spleen
6. Platitudes And Barren Words
7. Hexed
8. Relapse (The Nature Of My Crime)
9. Say Never Look Back
10. Soon Departed
11. Knuckleduster
12. I Worship Chaos (live)
13. Morrigan (live)
14. Knuckleduster (remix)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here