torstai, lokakuu 19, 2017
Koti Blogi

Dirkschneiderin päättyneeltä Venäjän ja Ukrainan kiertueelta dokumenttia katsottavissa

Suomeen marraskuussa neljälle keikalle saapuva Dirkschneider kiersi äskettäin vanhaa Neuvostoliittoa 10 konsertin verran. Suurta suosiota itänaapurissa nauttivan yhtyeen rundilta on nyt kitaristi Bill Hudsonin toimesta dokumenttia katsottavissa.

Dirkschneider esiintyy 11-15.11.2017 Maalahdessa, Helsingissä, Tampereella sekä Turussa päivitetyn Accept-settilistan saattelemana. Lämmittelijänä toimii Raven.

Turisas, Brymir & Draugnim @Nosturi, Helsinki 14.10.2017

Lokakuussa 2017 Turisas nousi ensimmäistä kertaa vuosiin Nosturin lavalle, tällä kertaa myös ikärajattoman tapahtuman puitteissa.

Bändin edellisestä vastaavasta keikasta Suomessa on kuulemma niin kauan, että sitä on jo hyvän aikaa muisteltu aikanaan alaikäisenä osallistuneiden taholta baareissa ja ikärajallisilla keikoilla. Nuorin tällä kertaa keikalla nähty osallistuja kulki aikuisen saattajansa rintarepussa, asianmukaiset Peltorit päässään.

Lämmittelijöinä keikalla toimivat pakanametallia soittava Draugnim sekä eeppisen äärimetallin lähettiläs Brymir.

Kuvat kertovat illan tunnelmista. Nyrkit ilmaan, metallisiskot ja -veljet!

Draugnim

Brymir

Turisas

Kuvat: Raisa Krogerus ©Metalliluola

MetalOrgy jyrää joulukuussa!

Tiedote 19.10.2017

Tampereella ja Helsingissä meteliä pitävät Turmion Kätilöt, Fear of Domination, King Satan ja pitkästä aikaa läpsähtävä Ruoska.

Jo legendaksi muodostunut MetalOrgy-tapahtuma posahtaa tänä vuonna joulun alla. Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella Suomen roisin rock raikaa perjantaina 15. joulukuuta ja sama ryhdikkään infernaalinen touhu jatkuu seuraavana iltana Helsingin Nosturissa.

Kattaus on kova: Turmion Kätilöt on lajinsa vahvin maassamme, Fear of Domination kehittää shock metal -iskuaan yhä terävämmäksi ja tamperelainen King Satan näyttää, että Suomesta tulee myös uusia, industrial metalin syövyttämiä ryhmiä.

MetalOrgy Xmas -katraan harvinaisin belsebuubi on Juvan lahja suomalaiselle industrial metalille: Ruoska!

Viimeisimmän albuminsa vuonna 2008 julkaissut ja viiden vuoden keikkatauolta palaava yhtye on iskussa, innoissaan ja valmiina murjomaan mm. seuraavat naulat: Helvettiin jäätynyt, Tuonen viemää ja Mies yli laidan.

Turmion Kätilöiden MC Raaka Pee toteaa:

En muista vuotta, enkä kerro paikkakuntaa, mutta meitä oli silloin reisussa Turmion Kätilöt, Ruoska ja Proteus. Kolmen istuttava sohva lensi parvekkeelta kadulle. Se on prameampi kuin lentävä matto.

Nem Agency & Osasto-A Perse-nts:
METALORGY XMAS
Turmion Kätilöt
Fear of Domination
Ruoska
King Satan
Pe 15.12.2017
Tampere, Pakkahuone
Liput 22,50 e + toim.kulut, Tiketistä ja Lippupisteestä (alkaa pe 20.10.2017)
K-18
La 16.12.2017
Helsinki, Nosturi
Liput 22,50 e + toim.kulut, Ticketmasterista (alkaa pe 20.10.2017)
S / K-18

www.turmionkatilot.com
www.fod.fi
www.facebook.com/ruoskaband
www.kingsatan.net
www.tiketti.fi
www.lippu.fi
www.ticketmaster.fi
www.nem.fi

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

Death’s -Head and the Space Allusion – Lead Us To Dawn EP (2017)

Oululainen Death´s Head and the Space Allusion on melkoinen nimihirviö. Nimen taakaa paljastuu monissa liemissä keitetty, sekä hyvin kokenut ryhmä kokeneita muusikoita. Vuonna 2015 perustetun yhtyeen jäseniltä löytyy kokemusta mm. sellaisista bändeistä kuten Burning Point, To/Die/For, Antipope ja Downstone. ”Lead us to Dawn” on bändin ensimmäinen EP ja kyseessä muuten on todellakin kova julkaisu!

Allekirjoittanut törmäsi yhtyeeseen ensimmäisen kerran Oulussa järjestetyn Yhden Tähden Metalli – festarin yhteydessä alkukesästä, jossa DHATSA toimi tapahtuman avausesiintyjänä. Bändin melodinen ja äärimmäisen tarttuva metalliseos iski tajuntaan tuolloin samantien, eikä setissä ollut ainoatakaan notkahdusta vaan biisit menivät suoraan ”NO FILLERS, ONLY KILLERS”-osioon.

”Lead us to Dawn” sisältää kolme kipaletta, joista jokainen onnistuu jättämään itsestään vahvan muistijäljen vaatien päästä soittoon uudelleen ja uudelleen. Avausbiisinä toimiva nimibiisi sekä toisena kuultava ”Traveller of the Universe” edustavat nopeampaa menoa ja kumpainenkin tarjoilee tarttuvaa kertosäettä, hienojen soolojen kera. Päätösbiisi ”Rain” puolestaan etenee hitaammin, mutta samat tunnusmerkit täyttyvät jälleen. Bändin soitto kuulostaa saumattoman hyvälle ja kun yhtälöön lisätään vielä Valtteri Virolaisen hienot laulusuoritukset, puhutaan täysin valmiista paketista.

Eihän tässä nyt välttämättä pyörää keksitä uudestaan, mutta eipä tarvitsekaan. Yksinkertaisesti bändi kuulostaa pirullisen hyvältä ja biisit tarttuvat kuin flunssa päiväkodista, joten ei muuta kun täyspitkää pihalle ja sassiin!

4+/5

Miika Manninen

I – LEAD US TO DAWN (3.58)
II – TRAVELLER OF THE UNIVERSE (4.07)
III – RAIN (4.35)

Cinderella-keulamies Tom Keifer julkaissut uuden musiikkivideon “The Way Life Goes”

1980-luvun tukkahevin johtaviin nimiin kuuluneen Cinderellan vokalistina tunnettu Tom Keifer on julkaissut uuden musiikkivideon soolokappaleestaan ”The Way Life Goes”. Kyseessä on laulajan vuonna 2013 ilmestyneen debyyttialbumin nimikappale ja ennakoi levyn CD/DVD -uudelleen julkaisua tulevana perjantaina 20.10.2017.

Levyltä löytyy bonuskappaleena cover-versio Beatlesin ”With A Little Help From My Friends” sekä Lzzy Halen kanssa duetoitu tulkinta Cinderellan voimaballadista ”Nobody’s Fool” ja pianoversio samasta kappaleesta. Lisäksi mukana on DVD, jossa videoiden ja livemateriaalin lisäksi 30-minuuttinen dokumentti ”The Way Life’s Goin’”.

1980- ja 1990-luvuilla neljä levyä julkaissut Cinderella ei ole virallisesti hajonnut, vaikka yhtye ei ole esiintynyt livenä lähes neljään vuoteen ja edellisestä studioalbumistakin on jo 23 vuotta. Keiferin mukaan mitään suunnitelmia bändin suhteen ei ole terveysongelmistakin kärsineen vokalistin keskittyessä tällä hetkellä täysillä soolouraansa.

Video katseluun alta:

”The Way Life Goes – Deluxe Edition” kansi ja kappalelista:

Disc 1: CD
1. Solid Ground
2. A Different Light
3. It’s Not Enough
4. Cold Day In Hell
5. Thick And Thin
6. Ask Me Yesterday
7. Fool’s Paradise
8. The Flower Song
9. Mood Elevator
10. Welcome To My Mind
11. You Showed Me
12. Ain’t That A Bitch
13. The Way Life Goes
14. Babylon
Bonus Tracks
15. Nobody’s Fool (feat. Lzzy Hale)
16. With A Little Help From My Friends
17. Nobody’s Fool (Piano Version)
Disc 2: DVD
Chapter 1) The Way Life’s Goin’ (Documentary)
Chapter 2) Solid Ground (Music video)
Chapter 3) The Flower Song (Music video)
Chapter 4) It’s Not Enough (Music video)
Chapter 5) It’s Not Enough (Lyric video)
Chapter 6) Album Promo
Chapter 7) Cathouse Live
Chapter 8) Count Vamp’d Las Vegas
Chapter 9) Farm Rock Chicago

Lähde: Cleopatra Records

Ylistys synkkyydelle – katso Hallatarin uusi musiikkivideo kappaleesta ”My Mistake”

Kotimainen metalliryhmä Hallatar on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleestaan ”My Mistake”. Videon on ohjannut Aapo Lahtela. Hallatarin debyyttialbumi ”No Stars Upon the Bridge” julkaistaan Svart Recordsin toimesta lokakuun 20. päivä. Levyn lyriikat perustuvat edesmenneen Aleah Liane Starbridgen runoihin ja sanoituksiin.

Vaikka Hallatar on uusi bändi, sen taustalta löytyy tuttu ja menestyksekäs kolmikko. Yhtyeen kapelimestarina ja kielisoittajana toimii Swallow The Sunista sekä Trees of Eternitysta tuttu Juha Raivio, vakuuttavat lauluosuudet hoitaa Amorphis-yhtyeen laulaja Tomi Joutsen ja rummuissa on HIMin entinen rumpali Gas Lipstick. Hallatar on omalla tavallaan myös jatke Raivion työstämälle Trees of Eternity-projektille, jolla tehtiin kunniaa hänen edesmenneelle puolisolleen Aleah Starbridgelle.

Alta katseluun ”My Mistake”

1. Mirrors
2. Raven’s Song
3. Melt
4. My Mistake (feat. Heike Langhans)
5. Pieces
6. Severed Eyes
7. The Maze
8. Spiral Gate
9. Dreams Burn Down (feat. Aleah Starbridge)

Insomnium, Beast In Black sekä Brother Firetribe ensi kesän John Smith Rock Festivaalille

Suomen metallifestarien kärkikastiin nopeasti noussut John Smith Rock Festival on julkistanut tänään uusia kiinnityksiä ensi kesän festareillensa. Lavalla tullaan näkemään aikaisemmin julkistetun Cyhran lisäksi Beast In Black, Brother Firetribe sekä Insomnium. Lisää julkistuksia tulossa lähiaikoina.

John Smith Rock Festivalit järjestetään 20-21. päivä heinäkuuta Laukaalla, Peurangassa.

Ennakkoliput. 

 

Kotimainen black metal -yhtye Perdition Winds julkaissut ensimmäisen kappaleen tulevalta levyltä

Tiedote 18.10.2017

Pääkaupunkiseudulta saapuva black metal –yhtye Perdition Winds on julkaissut uuden kappaleen “Impious Frontier”. Biisi ennakoi yhtyeen joulukuussa 2017 Hellthrasher Productionsin kautta ilmestyvää toista albumia ’Transcendent Emptiness’. Levy tulee saataville CD- ja digitaalisessa muodossa ja myöhemmin tammikuussa 2018 myös 12-tuuman vinyylinä. Kokoonpanossa vaikuttaa soittajia yhtyeistä kuten Sargeist, Desolate Shrine, Lie in Ruins sekä Corpsessed. Perdition Winds on mahdollista tarkistaa livenä Turussa TVO:ssa 16.12.2017 osana Plague Gospel III – tapahtumaa.

”Impious Frontier” kuunteluun alta:

Kansitaide:

Kokoonpano:
J.I. – Vocals
R.Ä. – Guitars
J.K.A. – Bass and vocals
T. K. – Guitars
R.S. – Drums

https://www.facebook.com/perditionwinds

Lähde: Hellthrasher Productions

Apocalyptica julkaissut uuden musiikkivideon Metallica-klassikosta ”Sad But True”

Parhaillaan Plays Metallica By Four Cellos– kiertueella vaikuttava Apocalyptica on julkaissut uuden musiikkivideon Metallican vuoden 1991 hitistä ”Sad But True”. Video on kuvattu yhtyeen Berliinin konsertin yhteydessä viime helmikuussa. Apocalyptican 20 vuoden takaista albumia juhlistava kiertue jatkuu Euroopassa ja sen jälkeen Etelä-Amerikassa aina joulukuun 2017 alkupuolelle saakka.

 

Lordilta uusi albumi 2018: kokonainen kiertueen päätöskeikka Moskovasta katsottavissa.

Kotimaisen kauhuhevin uranuurtaja Lordi on käynnistänyt levytyssessiot seuraavalle studioalbumille välittömästi yhtyeen reilu vuosi sitten julkaistua ”Monstereophonic” – pitkäsoittoa promotoineen kiertueen päätyttyä. Albumia lupaillaan uudessa päivityksessä kauppoihin ensi vuoden aikana.

”Monstereophonic” -kiertueen päätöskonsertti Volta-klubilta, Moskovasta 15.10.2017 on nyt katsottavissa hyvätasoisena tallenteena kokonaisuudessaan alta:

Settilista:
Let’s Go Slaughter He-Man (I Wanna Be the Beast-Man in the Masters of the Universe)
The Riff
Demonarchy
Hellbender Turbulence
Bass Solo
Bite It Like a Bulldog
Babez for Breakfast
It Snows in Hell
The Children of the Night
Hug You Hardcore
Sincerely With Love
Sick Flick
Nailed by the Hammer of Frankenstein
Blood Red Sandman
Hard Rock Hallelujah
Devil Is a Loser
Who’s Your Daddy?
Would You Love a Monsterman?

Kuva: Culturedvultures

Mainos

Viimeisimmät uutiset

Dirkschneiderin päättyneeltä Venäjän ja Ukrainan kiertueelta dokumenttia katsottavissa

Suomeen marraskuussa neljälle keikalle saapuva Dirkschneider kiersi äskettäin vanhaa Neuvostoliittoa 10 konsertin verran. Suurta suosiota itänaapurissa nauttivan yhtyeen rundilta on nyt kitaristi Bill Hudsonin toimesta...

Liity joukkoon!

16,140FanitTykkää
1,121SeuraajatSeuraa
56SeuraajatSeuraa

TOP 5 - Luetuimmat jutut:

Lordilta uusi albumi 2018: kokonainen kiertueen päätöskeikka Moskovasta katsottavissa.

Kotimaisen kauhuhevin uranuurtaja Lordi on käynnistänyt levytyssessiot seuraavalle studioalbumille välittömästi yhtyeen reilu vuosi sitten julkaistua "Monstereophonic" - pitkäsoittoa promotoineen kiertueen päätyttyä. Albumia lupaillaan uudessa...