The Crescent kulkee jälleen kohti syviä pimeyksiä uudella kappaleella ”Pimeään merkitty”

Tiedote 13.3.2019

”Totuuden ikuinen ääni” -EP ulos huhtikuun alussa, uusi kappale ”Pimeään merkitty” kuunneltavissa.

The Crescent julkaisee uuden EP:n ”Totuuden ikuinen ääni” 5.4.2019. Levyltä on nyt katsottavissa uusi lyriikkavideo kappaleesta ”Pimeään merkitty”:

Vuonna 2012 Enochian Crescent laskettiin hautaan, minkä seurauksena perustettiin uusi voima, The Crescent. Vuonna 2016 Viktor ilmoitti lähtevänsä uudesta kokoonpanosta ja muut jäsenet kokoontuivat keskustelemaan tilanteesta päättäen, että työ jatkuu, ja The Crescent tulee luomaan vielä ainakin yhden levyn.

Vuotta myöhemmin Viktor oli koonnut taakseen uuden jäsenistön ja aloitti satunnaisen keikkailun, myös nimellä The Crescent, mutta se ei horjuttanut päätöstä tai muuttanut suunnitelmia. Bändi jatkoi työtään uuden materiaalin parissa.

Vuonna 2019 LLaaksosen (Desolate Shrine, Convocation) kanssa hartaudella työstetty levy näkee viimein päivänvalon. The Crescent julkaisee viiden kappaleen EP:n, joka kantaa nimeä ”Totuuden ikuinen ääni.” Levyn sävellykset ovat saaneet inspiraationsa Tuonenjoen sanoituksista, jotka käsittelevät ihmismielen pimeän puolen käärmeenpolkuja, joita pitkin kulkien eksytään, tuhoudutaan, mutta myös eheydytään ja uudistutaan. Jokaisella sävellyksellä on oma identiteettinsä, ja ne tarjoavat kokonaisuutena noin puolen tunnin musiikillisen matkan, joka pohjautuu black metalliin, hyvin laajalla spektrillä.

The Crescentin tulevaisuus on tällä hetkellä avoin. Toisaalta nyt yhteistyö on mahdollista päättää kunnialla, ja toisaalta liekki uuden työn luomiseen yhdessä palaa edelleen roihuten. Kukaan ei vielä tiedä minne edessä olevat polut vievät – aika näyttää.

The Crescent:
Tuonenjoki – laulu (Sargeist, Desolate Shrine)
Vilhelm – kitara (Enochian Crescent, Noumena)
Tunturituuli – basso (Enochian Crescent, Cantata Sangui)
Bolton – rummut (Enochian Crescent, Cantata Sangui, Let’s Eat Them,
Ravenstorm)

Levyllä vierailevat myös:
Hanna Sirola – laulu, piano (Cantata Sangui, Safyre, Orca Bastarda)
M.A.A. Hyytinen – laulu (Fuzzifer, Enochian Crescent, Cantata Sangui)
Vera Leppänen – sello

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here