Snakebearer – Throes EP (2017)

Yhden jäsenen voimin eteenpäin puskeva Snakebearer kuvailee musiikkiaan eräänlaiseksi bläkkispopiksi eli vaikutteita on otettu useasta eri suunnasta. ”Throes”-nimellä kulkevalla kolmen kappaleen demolla kuuluvat päällimmäisinä elektroniset rummut sekä hiukan Dani Filthin laulutapaa muistuttava ihmisääni, jonka takana on Narras Teufelgeist -taiteilijanimeä käyttävä oululaismies.

Tuotannollisesti ”Throes” on hyvin kotikutoisen oloinen ja äänenlaadultaan vaatimaton ensiesittely. Aineksia on ympätty yhteen runsaasti, mutta etenkin rummut kulkevat välillä täysin epätahdissa muuhun soittoon nähden. Onko tämä tietoinen nyökkäys Immortalin alkuaikojen levyihin? En tiedä, mutta ei kuulosta kovin miellyttävältä, mikäli musiikilla pyritään tekemään hyvä ensivaikutelma.

Snakebearer lupailee vielä tälle syksylle pitkäsoittoa. Kannattaa vielä harjoitella perusasioita, vaikka intoa tekemiselle varmasti olisikin. Tällaisenaan ”Throes” on aivan liian raakilemainen tuotos, mutta ehkä ongelma korjaantuu albumin valmistumiseen mennessä? Jää nähtäväksi.

2½/5

Joonas Hynninen

1.Throes
2.The Hunger Gospel
3.Churning Of The Cosmic Waters

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here