Saarihelvetti julkisti ensimmäiset esiintyjät – mukana mm. Turmion Kätilöt ja Turisas

Ensimmäinen kaksipäiväinen SaariHelvetti jyrisee Tampereella 2. ja 3. elokuuta 2019

SaariHelvetti julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä. Mukana mm. Universal Satan -albumillaan Suomen virallisen listan kärkipaikan saavuttanut Turmion Kätilöt, battle metallin kotimainen menestyjä Turisas ja yhden harvoista keikoistaan Suomen suvessa tekevä Korpiklaani.

Tampereen kesän raskain ja kaunein festivaali SaariHelvetti laajenee kesällä 2019 kaksipäiväiseksi. Vihreässä ja vehreässä Viikinsaaressa raikaa elokuun alussa tutun tyly, rankka ja iskevä musiikki, kun kahdella lavalla lietsoo raskasta hurmosta yhteensä 20 yhtyettä.

SaariHelvetti 2019 julkistaa nyt yhdeksän ensimmäistä esiintyjäänsä. Perjantain ja lauantain aikana Viikinsaaressa soittavat Turmion Kätilöt, Korpiklaani, Turisas, Fear of Domination, Trollheims Grott, Bloodred Hourglass, Tyrantti, Awake Again ja Everwave.

Lisää julkistuksia ja päiväkohtainen ohjelma on luvassa helmikuun 2019 lopussa.
– SaariHelvetti haluaa jälleen palvella vaihtoehtoisen metallin ystäviä laajalla skaalalla. Luvassa on heavyn alalajien paraati, jota yhdistää laatu. Tunnettujen, isojen ja kansainvälisten nimien lisäksi SaariHelvetin linjaan kuuluu myös antaa mahdollisuus uusille kyvyille: haluamme pitää kulttuuria hengissä, promoottori Rowan Rafferty toteaa.

Kaksipäiväisyyden lisäksi SaariHelvetti tarjoaa nyt ensimmäisen kerran myös festivaalileirinnän. SaariHelvetti Campingin teltat nousevat Härmälän leirintäalueelle, jonne kuljetus järjestetään SaariHelvetin tyyliin laivalla.

Leirintälippujen lisäksi perjantaina 7. joulukuuta 2018 tulevat myyntiin kahden päivän VIP-liput, joiden ostajat pääsevät molempina festivaalipäivinä mm. pienelle risteilylle ja nauttimaan VIP-alueen ruokatarjoilusta.
– Neljän aiemman, menestyneen SaariHelvetin antama kokemus ja festarivieraiden esittämät toiveet saivat meidät kasvattamaan Tampereen raskainta juhlaa moneen suuntaan. Kaksipäiväisyyttä ja leirintämahdollisuutta on toivottu ja ne me myös annamme. Tavoite on tehdä yhdessä kaikkien aikojen SaariHelvetti, Rafferty toivottaa.

SaariHelvetti 2019
Viikinsaari, Tampere
2.-3.8.2019

artistit 5.12.2018:
Turmion Kätilöt
Korpiklaani
Turisas
Fear of Domination
Bloodred Hourglass
Trollheims Grott
Tyrantti
Awake Again
Everwave
…lisää buukkauksia luvassa…

perjantaina 7.12.2018 tulevat myyntiin seuraavat SaariHelvetti-liput:
Peruslippu 2 päivää: 66 e + toim.kulut
2 päivän VIP of Hell: 150 e + toim.kulut
2 päivän peruslippu + leirintäpaikka yhdelle to 1.8.-su 4.8.2019: 117,50 e + toim.kulut
2 päivän peruslippu + leirintäpaikka yhdelle pe 2.8.-su 4.8.2019: 105,50 e + toim.kulut
Pelkkä leirintä yhdelle to-su: 52 e + toim.kulut
Pelkkä leirintä yhdelle pe-su: 40 e + toim.kulut
K-18. Kaikkien lippujen ennakkomyynti lippu.fi

Yhden päivän liput/VIP-liput tulevat myyntiin helmikuun 2019 lopussa.

saarihelvetti.fi
facebook.com/saarihelvetti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here