Plastic Tears – Angels With Attitude (2018)

Pääkaupunkiseudulta lähtöisin oleva pitkän linjan katurock-pumppu Plastic Tears julkaisi kesäkuussa uransa kolmannen pitkäsoiton ”Angels with Attitude” ja onnistuikin samalla tekemään uransa tähän mennessä parhaan albumin.

Sammy Aaltosen tuottama levy käynnistyy komeasti rokkaavalla Dark Passangerilla” ja meno ei juurikaan pääse hyytymään Secret Societyn” ja videobiisi Iris Kickin aikana, sillä sen verran pätevästi bändi rokkaa Hanoi Rocksin ja Dogs D’Amourin hengessä. Seuraavat pari biisiä eivät juurikaan aiheuta tässä kuulijassa hurraa-huutoja, mutta jälleen tiukasti Hanoi Rocks-hengessä kulkeva Nuclear Nights” nostaa levyn taas lentoon. Valitettavasti tämä lento loppuu kuitenkin lyhyeen albumin loppupuoliskon ollessa varsin keskinkertaista, mutta toisaalta pätevää sleaze/glam rokkia.

”Angels With Attitude” on asiallinen rock-kiekko, mutta jos jotain negatiivista levystä pitää hakea on se, että bändi kulkee hyvin koluttuja polkuja. Pätevä biisimateriaali muuttuu varsin pian hyvin ennalta arvattavaksi ja valitettavasti hieman tylsäksi. Toisaalta nostan yhtyeelle hattua siitä, että se kykenee tarjoamaan kuulijalleen juuri sitä mitä lupaa, eli tässä tapauksessa Hanoi Rocks-hengessä kulkevaa glam rockia. Mikäli kyseinen tyylisuunta kiinnostaa, niin Plastic Tearsin Angels With Attitude kannattaa ehdottomasti tsekata.

7/10

Ilmari Pöntinen

 1. Dark Passenger
 2. Secret Society
 3. Iris Kick
 4. Midnight Date
 5. Rhythm Rider
 6. Nuclear Nights
 7. Blue Angel
 8. Day By Day
 9. Headless Army
 10. Miss Stumbling Legs
 11. Universal Kid

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here