My Reflection tunnelmoi Suomesta uudella musiikkivideolla

Kuva: Tuomas Aho

Tiedote 10.8.2018

Sipoossa vuonna 2007 perustettu My Reflection päättää useamman vuoden mittaisen hiljaiselonsa julkaisemalla tyylitellyn musiikkivideon ”Homeland”-kappaleesta sata vuotta täyttäneen Suomen kunniaksi. Yhtye kuvasi ja käsitteli videota kotimaisemissaan Sipoossa yhteensä lähes vuoden ajan saadakseen eri vuodenajat talteen ja yhdistettyä ne tarinan tekstiin. Kappale julkaistaan myös singlenä Spotifyssä.

Kappaleesta sävellysvastuussa oleva kitaristi-laulaja Petja Haapaniemi taustoittaa sävellystä:

”Homeland” on tarina Suomesta, meidän luonnosta ja historiasta. Vuosi sitten sävellystyötä tehdessä Suomi 100 -teema oli vahvasti esillä ja halusin jotenkin omastakin puolesta huomioida kotimaatani. Myöhästyimme hieman bileistä, mutta on hienoa tässä vaiheessa omistaa osaltaan jonkinlaiseksi teokseksi kasvanut biisi satavuotiaalle Suomelle.

Kappale tarjoaa myös eräänlaisen näyteikkunan suomalaiseen metallimusiikkiin yhdistäessään herkempiä ja rajumpia puoliaan. Mitään selkeää linjanvetoa ei ollut tarkoituskaan tehdä, vaan antaa ajatusten puhua. Tunnetilat ovat usein vuoristorataa ja tässä on lopputulos tällä kertaa.

KOKOONPANO
Jenni Räikkönen – laulu
Petja Haapaniemi – kitara & laulu
Henri Vuorenmaa – kitara
Aki Tainio – basso
Petri Inkinen – rummut

DISKOGRAFIA
Slipping Away EP (2007)
Be My Eyes demo (2010)
Dreamland Drowning (Inverse 2012)
This World Belongs to Us single (Inverse 2014)
Homeland single (2018)

https://www.facebook.com/MyReflectionBand/

Kuva: Tuomas Aho

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here