Memoremains julkaisee EP:n heinäkuun päätteeksi: musiikkivideo nyt katsottavissa.

Kuva: Markus Soini

Tiedote 11.7.2018

Seinäjokelainen oopperametallin, discoheavyn ja popin hedelmällisimpiä elementtejä korvia hiveleväksi keitokseksi tehosekoittava Memoremains julkaisee digitaalisen esikois-EP:nsä ”Louder” 27.7.18. Jo aiemmin useilla singleillään hurmannut viisikko esittelee tulevalla julkaisullaan häpeilemättömästi moninaisia uusia puolia itsestään ja musiikistaan perinteisten pop- ja metallivaikutteiden lisänä.

Katsottavissa on myös musiikkivideo kappaleesta ”Time Is Running Out”:

Yhtyeen kitaristi Aleksi Mäkelä kertoo videoksi päätyneestä kappaleesta ja sen taustoista:

”Time Is Running Out” oli alusta alkaen kaikkien mielestä osuvin musiikkivideobiisiksi. Kappale iskee heti ensimmäisistä iskuista, tunnelma säilyy loppuun asti ja muutenkin siihen haettiin muihin biiseihin verrattuna vähän erilaista lähestymistapaa. Sanat kertovat ajankäytöstä ja siitä, kuinka helposti lupautuu kaikkeen mukaan, kun ei vain osaa sanoa ei. Lyriikoita voi tulkita myös tarpeeksi näyttää maailmalle mihin kaikkeen voi kyetäkään, jos niin vain haluaa ennen kuin aika lopullisesti loppuu.

Kappaleen musiikkivideo kuvattiin Seinäjoen kaupunginorkesterin Seinäjoki-salissa ja sen pääosassa on laulajamme Johanna Ahosen paikallisen harrasteteatterin tuottamasta esityksestä bongattu näyttelijä Venla Sippola. Lyhykäisyydessään videon keskeinen idea on unen muuttuminen painajaiseksi ja sen on kuvannut edellisen Ballerina-videon tapaan Riku-Pekka Lappalainen.

“Louder” – kansitaide ja biisilista:

1. Time Is Running Out
2. Serpent
3. Hold Me
4. Dreaming

Memoremains keikalla kotikaupungissaan 9.11. ja paikkana Bar15 aka Varttibaari.

KOKOONPANO
Johanna Ahonen – laulu
Mikko Kujanpää – koskettimet
Aleksi Mäkelä – kitara
Aapo Timonen – basso
Eemeli Timonen – rummut

DISKOGRAFIA
Louder EP (2018)

www.instagram.com/memoremains
www.facebook.com/memoremainsband
Spotify
YouTube

Kuva: Markus Soini

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here