Megadethin kokoelma-albumin ”Warheads On Foreheads” biisilista julki

Megadeth on julkaisemassa uutta kokoelma-albumia nimeltä ” ”Warheads On Foreheads” maaliskuun 22. päivä. Levy sisältää 35 remasteroitua kappaletta, jotka ovat yksinomaan Dave Mustainen valitsemia. Biisilistan voit tarkistaa alta.

Levy julkaistaan seuraavissa formaateissa: 3-CD, 4-LP ja digitaalinen versio.

Yhtye valmistelee myös uutta studioalbumia jonka on määrä ilmestyä loppukesän/syksyn aikana.

”Thirty-five years ago I chose the name MEGADETH for my band and I see these songs as the most efficient weapons in the band’s arsenal. ”’Warheads On Foreheads’ is a U.S. military term for targeting efficiency. It’s all about using the right tool for the job and these tracks were created for maximum destruction (or stopping power, or something else!)”. – Dave Mustaine.

”Warheads On Foreheads”

Disc 1

01. Rattlehead
02. Mechanix
03. Killing Is My Business…And Business Is Good!
04. The Conjuring
05. Wake Up Dead
06. Devils Island
07. Good Mourning / Black Friday
08. Set The World Afire
09. In My Darkest Hour
10. Holy Wars…The Punishment Due

Disc 2

01. Hangar 18
02. Tornado Of Souls
03. Rust In Peace…Polaris
04. Five Magics
05. Take No Prisoners
06. Skin O’ My Teeth
07. Angry Again
08. Symphony Of Destruction
09. Sweating Bullets
10. A Tout Le Monde
11. Train Of Consequences
12. Reckoning Day

Disc 3

01. Trust
02. She-Wolf
03. Wanderlust
04. Dread and the Fugitive Mind
05. Blackmail The Universe
06. Washington Is Next!
07. Head Crusher
08. Public Enemy No. 1
09. Kingmaker
10. The Threat Is Real
11. Poisonous Shadows
12. Death From Within
13. Dystopia


Please enter your comment!
Please enter your name here