Wildride julkaisi uuden singlen ja lyriikkavideon “Call of the Road”

Tiedote 12.8.2018

Kotimaisten metallimiesten hard rock -projekti Wildride on julkaissut ensimmäisen singlensä sekä lyriikkavideon kappaleesta “Call of the Road”. Miehistössä vaikuttaa soittajia kokoonpanoista Blood Region, Evil-Lÿn, Rough Grind sekä Fearrage.

– Tällaisessa etäprojektissa on mielenkiintoista olla mukana. En itse asiassa ole edes tavannut kahta näistä herroista livenä, mutta sehän ei nykyaikana estä musiikin tekemistä yhdessä, kertoo bassonsoitosta ja ”ääntelystä” vastaava Sami, joka tunnetaan paremmin Rough Grindin laulaja-kitaristina.

– Me kaikki tykätään esimerkiksi Motörheadista ja Sentencedistä, ja ollaan aina haluttu päästä roiskimaan sen tyylistä musaa. Yksi tämän projektin perusideoista on se, että kaikki biisit on väsätty omin pikku kätösin omissa nurkissamme, eikä niitä viilailla loputtomiin studioiden härpättimillä, jatkaa rumpali Killi, joka takoo komppia Blood Regionissa ja Samin bändikaverina Rough Grindissa.

Wildriden sävelistä vastaa pääosin Fearragen nokkamies Juha, ja sanat syntyvät Samin kynästä. Kun muut jäsenet ovat saaneet osuutensa purkkiin, Evil-Lÿnin kitaravirtuoosi Lassi kuorruttaa kakun jumalaisilla kitarasooloillaan.

– Aikamiesten hiekkalaatikko. Sitähän tämä on. Ja hyvä tekosyy kaljanjuonnille, murjaisee Killi.

– Yritetään kuitenkin hilata sitä rimaa sen verran ylöspäin, ettei Lemmyn tarvitse pyöriä haudassaan. Jatketaan raa’an ja rouhean rockin perinnettä kunnialla. Rokki ei ole rakettitiedettä. Ei sitä pidä lähteä tuusaamaan millintarkasti tietokoneella, tai siitä häviää se räkäisyys ja aito fiilinki. Musan pitää olla sen kuuloista, että sitä soittaa ihmiset eikä koneet, Sami lopettaa.

Wildriden leiristä lupaillaan, että seuraava biisi ”Connection Lost” jysähtää ilmoille jo mahdollisesti ensi viikolla.

Äijillä tuntuu olevan hyvä meno päällä.

Kokoonpano:
Sami (Rough Grind)
Killi (Blood Region)
Juha (Fearrage)
Lassi (Evil-Lÿn, Satan’s Fall))

https://www.facebook.com/WildrideOfficial/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here