Kobra And The Lotus julkaisi musiikkivideon Fleetwood Mac –coverista ”The Chain”

Kanadalainen metalliyhtye Kobra And The Lotus julkaisi uuden musiikkivideon Fleetwood Mac –kappaleesta ”The Chain”:

Bändi kommentoi:

We couldn’t be more stoked to release the final closer to our ’Prevail ’ album series!! We’ve chosen a classic, recorded in 1976, and we hope to connect and carry the magic forward from that musical era. Here it is, ’The Chain’ by Fleetwood Mac, in full Kobra and the Lotus spirit. Can you recognize it?

Yhtye julkaisee jatko-osan viime toukokuussa ilmestyneelle “Prevail”–levylle. ”Prevail II” ilmestyy 27.4.2018 Napalm levymerkin kautta. Kansitaide ja kappalelista katsottavissa alta. Levyn saa ennakkotilaukseen linkistä.

1. Losing My Humanity
2. Let Me Love You
3. Ribe
4. My Immortal
5. Human Empire
6. Heartache
7. Velvet Roses
8. Modern Day Hero
9. You’re Insane
10. White Water
11. The Chain
12. Let Me Love You (acoustic bonus track)

Lähde: Napalm Records


Please enter your comment!
Please enter your name here