Jyväskylä Rock Academyyn valittu thrash metal -yhtye Wrath of Persecution debytoi “Bringer of Pain” –singlellä ja musiikkivideolla

Kuva: Esa Linna

Tiedote 28.9.2018

Jyväskyläläinen, death metallista vaikutteita ottava thrash metal –yhtye Wrath of Persecution julkaisee ”Bringer of Pain” –debyyttisinglensä. Yhtye juhlistaa kappaleen julkistamista lauantaina 29.9. Ravintola Popparissa järjestettävässä Huuto Rockissa, jossa esiintyvät lisäksi Unknown Decoy ja No Use.

Jyväskylä Rock Academy –toimintaan tänä vuonna valittu Wrath of Persecution on perustettu vuonna 2016. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluvat: Jussi Rintala (kitara, laulu), Aleksanteri Skaniakos (kitara, laulu), Jussi-Petteri Salmi (basso) ja Johannes Parkkinen (rummut).

”Bringer of Pain” on äänitetty Jyväskylän Veturitalleilla Teemu Liekkalan toimesta, joka on myös miksannut ja masteroinut singlen. Singlen tuotantoon ovat Liekkalan ohella ottaneet osaa Jyväskylä Rock Academyn nuorisonohjaajat ja muusikot Esa Linna ja Seppo Pohjolainen. Yhtye sai aiemmin tänä vuonna opastusta W.A.S.P. –yhtyeen Douglas Blairilta.

Single julkaistaan tärkeimmissä musiikin suoratoisto- ja latauspalveluissa kuten Spotify, iTunes ja Google Play Music. Kappaleen musiikkivideon on ohjannut ja kuvannut Esa Linna ja Eero Vehniäinen. Editoinnista vastaa Esa Linna.

Jyväskylä Rock Academy
Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämän Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta.

https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2018-09-26_jyvaskyla-rock-academyyn-valittu-thrash-metal-yhtye-wrath-persecution-debytoi
http://veturitallit.jyvaskyla.fi/toiminta/rockacademy
http://facebook.com/jyvaskylarockacademy/
https://www.facebook.com/wrathofpersecution/

Kuva: Esa Linna

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here