Helloweenin marraskuun ”Pumpkins United”-keikka Helsingissä on loppuunmyyty

Power metallin pioneeri Helloween palaa loppuvuodesta Suomeen vahvistettuna 1980-luvun klassisen kokoonpanon jäsenillään laulaja Michael Kiskellä ja kitaristi Kai Hansenilla. Saksalaisyhtye esiintyy torstaina 30. marraskuuta Helsingin Jäähallin kokonaan seisomakatsomona toteutettavassa Black Box -formaatissa. Keikka on nyt loppuunmyyty, joten bändi saa esittää kolmetuntisen erikoiskeikkansa täydelle salille!

KEIKKA ON LOPPUUNMYYTY!
Helloween (GER) – Pumpkins United Tour
To 30.11.2017 Black Box, Helsingin Jäähalli
Ovet klo 18
Soittoaika klo 20-23
Ikärajaton

Helloween on luvannut soittaa Helsingissä erityispitkän konsertin, josta ei hittejä puutu. Lämmittelijää ei keikalla ole, vaan Helloween aikoo soittaa lähes kolmetuntisen setin. Yhtyeen rivejä vahvistavat Michael Kiske (laulu) ja Kai Hansen (kitara). Pumpkins United -nimen saanut maailmankiertue käynnistyy syksyllä 2017.

Vuonna 1984 perustetun Helloweenin uraan on mahtunut miljoonien levymyyntejä, kymmeniä laajamittaisia maailmankiertueita sekä kulta- ja platinalevyjä. Tuorein albumi albumi ”My God-Given Right” (2015) on ollut menestys ympäri maailmaa ja noussut albumilistojen kärkikymmenikköihin useassa maassa, mm. bändin kotimaassa Saksassa sekä Japanissa. Suomessa levy nousi albumilistan viidenneksi.

Black Box on yhdessä Helsingin Jäähallin kanssa toteutettava 3000 hengen tilakonsepti, jossa yleisö pääsee nauttimaan sekä intiimin klubikeikan energiasta, että isosta keikkatuotannosta seisomapaikoilta. Black Box luodaan Helsingin Jäähalliin tilanjakoratkaisuilla istumakatsomoiden jäädessä kokonaan verhojen taakse. Tila mahdollistaa ison keikkatuotannon toteuttamisen ääni- ja valolaitteistoineen ilman, että tingitään klubitunnelmasta.

Lähde: Live Nation

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here