Exlibris julkaisi uuden videon ”Shoot For The Sun”

Tiedote 2.7.2018

Vajaa viikko sitten neljännen studioalbuminsa julkaissut Suomalais-Puolalainen Exlibris julkaisi tänään uuden musiikkivideon ”Shoot For The Sun”.

Yhtyeen kotimainen laulaja Riku Turunen kertoo:

Kyseessä on teknisesti ottaen lyriikkavideo, mutta ei kuitenkaan sieltä perinteisemmästä päästä jossa paukutellaan henkseleitä hienoimmilla GGI-kikkailuilla. Koska tuotantobudjetti oli taas kerran rajallinen, niin mietittiin miten tällä kertaa voitaisiin tehdä asiat jotenkin hienosti toisin, mutta niin ettei se maksa mitään. Kitaristi Daniel sen ässän sitten hihasta veti ja ehdotti, että järjestetään talkoot!

Niin tehtiin ja lopulta meillä olikin käsissä video, jossa on kymmeniä muusikoita ja faneja sieltä sun täältä planeettaa tekemässä hassuja juttuja biisin sanat käsissään! Tästä tuli tämmöinen biisiä hyvin tukeva hyvän mielen –video.

Katso miltä ”viidentoista slotin video” näyttää:

Videolla kuultava ”Shoot For The Sun” on 29.6.2018 julkaistun ”Innertia” -albumin toinen singlelohkaisu. Innertia on ehtinyt viikossa kerätä loistavia arvosteluja ympäri maailman. Kyseessä on bändin omakustanteena julkaisema riskisijoitus, ja sitä voi kuunnella sekä ostaa suoraan bändin verkkosivuilta: https://www.exlibrisband.com.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here