Dark River Festivalin ohjelma valmis

Omaehtoisuuteen, persoonallisuuteen ja sympaattisuuteen niin artistivalinnoissaan kuin tunnelmassaan panostava Dark River Festival järjestetään Kotkan Honkalassa elokuun 10.-11. päivä. Tapahtuma viettää tänä vuonna 15-vuotisjuhlaansa ja siksi teemaksi on valikoitunut nostalgia ja paikallisuus.

Perjantain pääesiintyjäksi on kiinnitetty aina viihdyttävästä show’staan tunnettu Turmion Kätilöt. Muita menneiden vuosien yleisösuosikkeja ja pääesiintyjiä edustavat surmacoren pioneeri Rytmihäiriö, tukkahevin kotimainen kova luu Reckless Love sekä videopelimetallin yksinvaltias Machinae Supremacy Ruotsista. Paikallisista suuruuksista Kreyskull on valitettavasti joutunut perumaan esiintymisensä, mutta tilalle on saatu korvaamaa entisistä MyGrain ja Amoral sekä nykyisistä Panorama For the Imperium -miehistä koostuva Oceanhoarse. Kymiläistä osaamista tapahtumassa edustavat mm. Domination Black, Kaunis Kuolematon ja Evil Drive.

Dark River Festivalin päiväkohtaiset esiintyjät:

PERJANTAI:
Turmion Kätilöt
Rytmihäiriö
Evil Drive
Oceanhoarse
Kaunis Kuolematon

LAUANTAI:
Reckless Love
Machinae Supremacy
Domination Black
SundaySong
Return To Void
Bad Apples plays Guns N’ Roses
Duo Kaikkonen & Liekkala

Kahden päivän ennakkolippu maksaa 36€ ja yhden päivän 22€ Portilta kahden päivän lipettejä saa taas hintaan 40€ ja yhden päivän lipetti kustantaa puolestaan 25€. Ennakkoliput ovat myynnissä Lippupalvelun sivuilla osoitteessa:

https://www.ticketmaster.fi/artist/dark-river-festival-2018-lippuja/892724

http://www.facebook.com/kymidarkriver
http://www.kymidarkriver.com/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here