Children Of Bodom ja Lost Society Savonlinnan Oopperajuhlilla ensi heinäkuussa

Tiedote 26.12.2017

Savonlinna Opera Festival Rocks -konsertit saavat jatkoa, kun Children Of Bodom ja Lost Society ottavat haltuunsa Olavinlinnan lavan sunnuntaina 22.7.2018. Liput ovat nyt myynnissä.

Opera Festival Rocks! Aariat taukoavat hetkeksi, kun melodisen metallimusiikin suomalainen konkari Children of Bodom ottaa haltuunsa Olavinlinnan lavan yhdessä thrash metal -yhtye Lost Societyn kanssa.

Children of Bodom on vakiinnuttanut yli 20 vuotta kestäneen uransa aikana asemansa suomalaisen metallimusiikin uuden sukupolven johtotähtenä. Bändi onkin tänä päivänä yksi Suomen parhaimmin myyneistä metallimusiikkia soittavista kokoonpanoista kautta historian.

Lost Society puolestaan on hurjassa nousukiidossa oleva suomalainen thrash metal -yhtye, joka on tunnettu energisistä ja räjähtävistä live-esiintymisistään. Luvassa on harvinainen ilta, jossa yhdistyvät Olavinlinnan upeat puitteet ja suomalaisen metallimusiikin huippuosaaminen.

Konsertti:
22.7.2018
klo 19:00 (ovet klo 18:00)
Konsertin kesto n. 3,5 tuntia.
1 väliaika.
Lippujen hinnat:
35,00 – 69,00 €, aitio 79,00 €
(Hintoihin lisätään Lippupisteen palvelupalkkio 3,50 € / lippu. Huomioithan, että 1.1.2018 alkaen palvelupalkkio on 4,50 € / lippu.)
Liput linkistä.

Metalliluolan raportin Savonlinnasta viime kesältä saa lukuun tästä.

https://www.facebook.com/operafestivalfi/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here