Brainstorm julkaisi uuden musiikkivideon ”Ravenous Minds”

Saksalainen voimametalliyhtye Brainstorm julkaisee uuden albumin ”Midnight Ghost” 28.9.2018 AFM- levymerkin kautta. Katsottavissa on uusi musiikkivideo kappaleesta ”Ravenous Minds”:

1. Devil’s Eye
2. Revealing The Darkness
3. Ravenous Minds
4. The Pyre
5. Jeanne Boulet (1764)
6. Divine Inner Ghost
7. When Pain Becomes Real
8. The Four Blessings
9. Haunting Voices
10. The Path

Bonus DVD “Scary Creatures Over Europe 2016”
1. The World To See
2. Firesoul
3. Fire Walk With Me
4. Highs Without Lows
5. We Are
6. Worlds Are Coming Through
7. Shiva’s Tears
8. End In Sorrow
9. How Much Can You Take
10. Falling Spiral Down
11. All Those Words
12. Shiver

Lähde: AFM


Please enter your comment!
Please enter your name here