Antabus – Antabus EP (2016)

[three_fourth]Etelä-Karjalasta kajahtaa jälleen. Thrash-nelikko Antabus ei pyytele anteeksi uudella uransa kolmannella EP:llään, vaan luvassa on kolmen kappaleen tiukka rutistus, joka on alta 10 minuutissa ohi. Bändi tarjoilee tällä kertaa kaksi uutta sävellystä sekä versionsa Eppu Normaalin ”Poliisi Pamputtaa”-klassikosta.

Eput taipuvat alkuperäisellä punkkiasenteellaan hyvin thrash-vedoksi, eikä Antabus anna armoa vahvasti 1980-luvun puolivälin Anthraxin, Stonen ja alkuaikojen Dark Angelin suuntaan kumartavalla omalla materiaalillaan. Tuotanto on tällä kertaa 30 vuoden takaiseen muottiin sopien aavistuksen tunkkainen ja etäinen. Itse olen enemmän kirkkauden ystävä, mutta bändin kiistaton energia vie mukanaan ja auttaa unohtamaan soundin lievät puutteet. Jos soittimeen haluaa alkukantaisemman ja thrash-henkeen rosoisemman Lost Societyn, Antabus antaa mainstream-tukanpyöritykselle hyvän vaihtoehdon.

Ennemminkin tässä kohtaa heittäisin haasteeksi pystyykö yhtye seuraavaksi luomaan 30 minuutin tiukan ja tähän näytteeseen verraten vielä voimakkaammin tuotetun täyspitkän thrash-levyn? Minialbumien osalta homma on Antabuksella nimittäin nyt valmiiksi katsottu ja suhteellisen hyvin paketoitu.

3+/5

Ville Krannila


[/three_fourth] [one_fourth_last]

antabusep

1.Lawbreaker
2.Icon Of Social Status
3.Poliisi Pamputtaa[/one_fourth_last]

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here