Amendfoil vaihtoi nimeä ja teki levytyssopimuksen arvostetun norjalaisyhtiön kanssa

Kuva: Lassi Mäki-Kala

Tiedote 12.1.2019

Tamperelainen Amendfoil vaihtoi nimensä Palehørseksi ja on solminut levytyssopimuksen norjalaisen Indie Recordingsin kanssa. Bändi kiilaa itsensä arvostettuun seuraan, sillä yhtiön rosterista löytyy sellaisia yhtyeitä kuin Kvelertak, Cult of Luna, Shining (NOR) ja Satyricon.

Amendfoil ehti saavuttaa yli kymmenvuotisen uransa aikana mainetta kahdella albumillaan ja lukuisilla keikoillaan. Amendfoilin perintö näkyy vahvasti myös Palehørsen tuotannossa, sillä Palehørsen debyyttilbumi koostuu Amendfoilin viimeiseksi jääneen albumin biiseistä.

Bändin laulajakitaristi Lassi Mäki-Kala kommentoi bändin vaiheita:

Amendfoil kutistui vuonna 2017 trioksi ja jo silloin kävimme ensimmäistä kertaa keskustelua nimen vaihtamisesta. Samoihin aikoihin norjalainen Indie Recordings tuli mukaan kuvioihin. Kun hekin liputtivat nimen vaihdon puolesta, oli aika lyödä naula Amendfoilin arkkuun ja aloittaa uusi aikakausi. Indiellä oltiin innoissaan viimeisimmästä albumistamme, mutta heidän mukaansa se kaipasi vielä viimeisen voitelun. Niinpä purimme Amendfoilin viimeisimmän levyn nauhat, nauhoitimme vähän lisää ja levy miksattiin lopulliseen kuntoon Norjassa. Uusi versio on huomattavasti aiempaa rosoisempi, hyökkäävämpi ja – noh parempi….

Palehørsen itsensä mukaan nimetty debyyttialbumi julkaistaan kansainvälisesti 5.4.2019. Ensimmäinen ”Pale Horse” -niminen single albumilta julkaistaan 18.1.2019. Bändi aktivoituu myös keikkarintamalla. Ensimmäinen esiintyminen uudella nimellä tapahtuu norjalaisen Shiningin lämmittelijänä Nosturissa, Helsingissä 22.2.2019.

Palehørse:
Lassi Mäki-Kala – Vocals / Guitar
Samu Honko – Drums / Vocals
Ville Siivonen – Bass / Vocals

www.palehorseofficial.com
https://www.facebook.com/palehorsefinland
https://www.instagram.com/palehorsefinland
https://www.youtube.com/channel/UCP6Dsp0uY7g4Kb-7jQGmiLw?view_as=subscriber
https://twitter.com/palehorsefin

Kuva: Lassi Mäki-Kala

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here