Scars Of Solitude – Deformation (2017)

Vuonna 2015 perustettu äänekoskelainen Scars Of Solitude tarjoilee debyyttialbumillaan melodista heavy metallia synkkien sanoitusten, sekä perisuomalaisen melankolian kera. Yhden demon ja kolme singleä ennen ”Deformationia” julkaissut yhtye iskee tiskiin vuoden lopulle  onnistuneen tuotoksen.

Levy sisältää kahdeksan keskenään hyvin tasaista sävellystä, joista muodostuu debyytiksi jopa poikkeuksellisen vahva kokonaisuus. Yhtään täyteraitaa ei mukana ole, vaan jokainen kappale on albumilla paikkansa ansainnut. Useammassa biisissä on hienosti tarttumapintaa ja mukana on jopa hittipotentiaalia hienojen melodioiden sekä vahvojen kertosäkeiden ansiosta. Myös yhtyeen laulaja Mikko Ruuska pystyy vahvistamaan jo valmiiksi hyviä sävellyksiä, miehen ääni nimittäin sopii tällaisten synkistelylyriikoiden tulkitsijaksi kuin se kuuluisa nyrkki silmään.

Vaikka Scars Of Solitude johdattaakin kuulijan synkkään maailmaan, jossa uidaan kirjaimellisesti syvissä vesissä, annetaan virran viedä ja Sentencedin käyttämä ”ei tämä tästä”-slogan olisi varmasti muodissa, on ”Deformation” mielekäs sekä antoisa kuuntelukokemus.

8-/10

Miika Manninen

1. I Remain Here
2. Drown
3. Enemy
4. Live to Regret
5. Fool
6. Emotional Graveyard
7. Dead Love Resurrection
8. The End of Me

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here